• 18/11/2015

RS Components wint drie distributie-awards van Pico Technology

RS Components domineert jaarlijkse prijsuitreiking van Pico Technology en wint drie prijzen, waaronder 'Distributor of the Year'.

Trefwoorden: #distributie, #PICO-award, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS), de wereldwijde distributeur voor technici, laat weten dat het meerdere prijzen heeft gekregen van Pico Technology, een toonaangevende aanbieder van pc-based oscilloscopen en dataloggers.

RS heeft bij de recente uitreiking, die Pico Technology ieder jaar houdt voor zijn belangrijkste distributiepartners, drie van de tien prijzen gewonnen.

Pico wordt beschouwd als een toonaangevende leverancier van innovatieve en kosteneffectieve alternatieven voor traditionele test- en meetapparatuur en dataverwervingsproducten, waarmee het instrumentatie van hoge kwaliteit zeer betaalbaar maakt.

RS is door Pico Technology uitgeroepen als algehele 'Distributor of the Year' en won daarnaast prijzen in de categorieën 'Growth Excellence' en 'Highest Unit Volume'.

De prijzen waren voornamelijk het gevolg van de uitstekende resultaten die RS de afgelopen twaalf maanden heeft geboekt bij het verkopen van Pico-producten en -technologieën, wat goed was voor een omzetstijging van 15% ten opzichte van vorig jaar.

"RS is nu al enige tijd een van onze belangrijkste distributeurs voor test- en meetapparatuur ", aldus Trevor Smith, Business Development Manager bij Pico Technology.

"De afgelopen maanden is RS heel effectief doorgedrongen tot de doelmarkten en heeft het onze producten onder de aandacht gebracht bij vooraanstaande klanten."

"Deze prijzen bevestigen nog maar eens onze toonaangevende positie als wereldwijde distributeur van test- en meetapparatuur", aldus Graham Cave, Global Category Manager bij RS Components.

"Pico Technology is een snel groeiend Brits bedrijf en een van de meest innovatieve opkomende bedrijven op test- en meetgebied. We zijn erg trots dat we een rol kunnen blijven spelen in hun succesverhaal."


Onderschrift foto (van links naar rechts):
Kieran Winstanley, Distribution Sales Manager, Pico; Graham Cave, Global Category Manager, RS; Trevor Smith, Business Development Manager van Pico.


Vraag snel méér informatie via de Direct Contact-service van Engineeringnet



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.