• 01/12/2015

RS Components introduceert nieuwe Dewalt XR Tool Connect-accu's

Het intelligent accusysteem met internetverbinding maakt volgen en opladen van grote hoeveelheden professioneel gereedschap heel eenvoudig.

Trefwoorden: #accu, #Dewalt, #Dewalt XR Tool Connect-accu, #gereerdschap, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS), de wereldwijde distributeur voor technici, is wereldwijd een van de eerste aanbieders van het revolutionaire nieuwe Dewalt XR Tool Connect, een accusysteem voor draadloze powertools, waarmee eigenaren hun gereedschap kunnen volgen en de status van de accu kunnen monitoren via een smartphone of tablet.

De XR Tool Connect-accupacks past in al het Dewalt-gereedschap. De mobiele app communiceert via Bluetooth met alle accu's binnen een bereik van 30 meter

 Zo kan de gebruiker snel controleren of gereedschap aan het einde van elke dienst of aan het einde van de dag zijn teruggelegd. Ook helpt de accucontrole om de accu's opgeladen te houden, en het gereedschap gebruiksklaar.

Het nieuwe accusysteem is ook ideaal voor gereedschapsverhuurders. De app heeft een in- en uitcheckfunctie die de verhuur bijhoudt, de accu kan zodanig worden ingesteld dat hij op een bepaald moment geen stroom meer levert, om ongeautoriseerd gebruik te voorkomen. Gebruikers kunnen ook eigen meldingen instellen.

De lithium-ion-technologie van de XR Tool Connect-accu's van 18 V zorgt voor een hoge energiedichtheid en doordat er keuze is uit capaciteiten van 2,0 Ah of 5,0 Ah.

Beide zijn nu op voorraad bij RS in het Verenigd Koninkrijk en in de regio EMEA kunnen klanten het formaat, het gewicht en de oplaadintervallen van de accu's perfect aanpassen op hun eigen wensen.


Vraag snel méér informatie via de Direct Contact-service van Engineeringnet



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.