• 30/10/2012
  • |     BB

Amesco investeert in plasmasnijden en robotlassen

Metaalconstructiebedrijf Amesco huldigt nieuwe bedrijfsgebouwen met volledig nieuw productie-atelier in. Juri De Groote: "Een kwestie van kunnen groeien in economisch uitdagende tijden...'

Trefwoorden: #amesco, #Entecom

Lees verder

Techniek

( Foto: Amesco )

ENGINEERINGNET.BE – Niet meteen wereldschokkend nieuws, maar wel een positieve noot in een economische kakofonie waarbij de jobs in de industrie met bosjes sneuvelen: het metaalconstructiebedrijf Amesco uit Kinrooi investeerde in nieuwe productie-uitrusting en huldigde op 25 oktober 2012 zijn nieuw onderkomen in.

Het nieuwe bedrijfsgebouw biedt onder meer ruimte aan een productiehal van 1.000m². Daarin staan een aantal nieuwe machines, zoals een HD plasmasnijtafel en een lasrobot.

"Geen ruimte voor luxe, maar investeringen om de competitiviteit aan te scherpen en alle tools voorhanden te hebben om verder te kunnen groeien in deze economisch uitdagende tijden", zo onderstreepte CEO Juri De Groote in zijn welkomstwoord.

Via de synergie met zusterbedrijven Entecom Systems uit Leuven en Entecom Engineering, kan Amersco zijn opdrachtgevers een totaalpakket aanbieden, gaande van ontwerp tot en met onderhoud.