Ontwikkel vaardigheden tijdens het Navingo Career Event

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk in je carrière. Daarom staat gedurende het Navingo Career Event op 23 mei het ontplooien van vaardigheden centraal tijdens verschillende skill-sessies

Trefwoorden: #Career event, #jobbeurs, #Navingo

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Daarnaast kunnen bezoekers op de beursvloer topbedrijven ontmoeten uit de maritieme, offshore en energiesector die op zoek zijn naar technische, nautische en commerciële talenten van elk niveau.

Skill-sessies
Op de beursvloer is een speciaal ingerichte Skill-sessiezone ingericht. Bezoekers krijgen advies hoe zichzelf te pitchen en te zorgen dat hun CV opvalt tussen al die anderen. Daarnaast zijn er ook praktische sessies, waaronder een case study over een gesimuleerde tender en een sessie over machine learning, waarbij bezoekers meevaren op een toekomstig autonoom varende watertaxi. Er valt voor de bezoekers genoeg te ontwikkelen, leren en beleven.

Beleef de sector
Met name de beleving speelt een belangrijke rol tijdens het Navingo Career Event, dat dit jaar plaats vindt in de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods. Een inspirerende locatie midden in de haven van Rotterdam.

De Onderzeebootloods vormt de achtergrond voor verschillende ‘experiences’ tijdens het Navingo Career Event. Bezoekers kunnen meevaren met een registerloods of verschillende tours volgen. Daarnaast vinden de gehele dag talkshows plaats waar sprekers van onder andere Microsoft, Boskalis en Van Oord vertellen welke ontwikkelingen de sector op z’n kop gaan zetten.

Bedrijven ontmoeten
ALE Heavylift, Deme Offshore, Feadship, Hydrauvision, Ministerie van Defensie, Rotterdam World Gateway, Shell, TenneT, Viking Cruises, Enexis en nog veel meer bedrijven zoeken personeel tijdens het Navingo Career Event.

Van MBO tot WO niveau, en student tot ervaren professional. Gewilde profielen zijn elektrotechnici, werktuigbouwkundigen, monteurs, naval architects, engineers, ICT-ers, maar ook werkzoekenden en stagiaires met een commerciële of logistieke achtergrond.

Registreren voor bezoek
Het Navingo Career Event wordt op 23 mei voor het dertiende jaar op rij georganiseerd en is te bezoeken vanaf 10.00 uur. Vanaf 17:00 uur start de afterparty waar bedrijven en bezoekers kunnen netwerken en bijpraten. <<

Voor gratis registratie, bezoek NavingoCareerEvent.com.Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.