Afspraak met de verpakkingscommunity tijdens Empack Gent

In een dynamische sector zoals de verpakkingssector, is het nodig om de vinger aan de pols te houden. Daarom is er Empack Gent van 14-15/9 in Flanders Expo. De eenvoudigste en snelste manier om weer op de hoogte te zijn van alle evoluties in de sector.

Trefwoorden: #Easyfairs, #Empack, #verpakking

Lees verder

Nieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - De verpakkingsbeurs zoekt na 19 edities nu ook tweejaarlijks Gentse oorden op. Een logische ‘extra’ locatie omwille van de snel groeiende economische hub in Vlaanderen. Daar ontmoeten de verpakkingssector en de geografisch sterk vertegenwoordigde voedingsindustrie uit West- en Oost-Vlaanderen elkaar.

En wie spreekt over voeding, spreekt in dezelfde adem ook over verpakkingen, logistiek en automatisatie. Een goede match dus want Empack loopt parallel met het event Transport & Logistics. Zo is Flanders Expo dé ontmoetingsplaats voor de volledige supply chain: van verpakken en afvullen tot logistiek en transport. Meer dan 200 exposanten en partners staan voor u klaar om hun producten en diensten te presenteren.

Laat  u inspireren door sectorspecialisten 
Dankzij het seminarieprogramma in samenwerking met onze partners (Pack4Food, Fevia, Flanders’ FOOD, PEFC, Indufed…) krijgt uw knowhow een essentiële update, verwerft u inzichten in nieuwe trends en ontdekt u groeikansen voor uw zaken. Volg gratis deze seminaries over circulaire verpakkingen, verpakkingsuitdagingen voor de voedingsindustrie, recycling en andere actuele topics.

Innovation Journey & Award
Krijg innovaties uit eerste hand. Neem deel aan de gratis rondleiding langs duurzame innovaties, ontwikkelingen en materialen. Uw ticket naar de toekomst ligt hier. De Innovation Award reiken we uit tijdens het afterwork event op 14 september vanaf 17.30u. De ideale moment om te netwerken met de community. Iedereen welkom.

Registreer u snel en gratis
Verlies geen tijd en registreer u vandaag nog hier. Uw ticket is onbeperkt geldig voor beide dagen en beide beurzen.

Praktische informatie
Empack
Flanders Expo, Hal 1
14/09/2022: 10.00 – 18.00 (afterwork event vanaf 17.30)
15/09/2022: 10.00 – 17.00