D2M - een verbindende ervaring van ontwerp tot productie

Reserveer uw gratis ticket voor “het nieuwe maken 4.0”, op 27 & 28 maart in Kortrijk Xpo - D2M, ofwel Design to Manufacturing is het netwerk- en demo event bij uitstek die de volledige keten van de maakindustrie samen brengt.

Trefwoorden: #design, #manufacturing, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Industrialfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Zowel designers/productontwikkelaars als productie gerelateerde C-levels/afdelingshoofden vinden er een representatief Benelux aanbod om alle puntjes tussen ontwerpen en maken (en alle processen daartussen), te verbinden.

Aan de hand van 10 technologieroutes wordt het ruime aanbod producten, diensten en oplossingen gematcht met uw specifieke interesses, industrie en uitdagingen.

Een 100-tal partners uit de Benelux brengen u het aanbod van technologie, tools en oplossingen dat beantwoordt aan de innovatieve noden van alle divisies van het maakbedrijf - ongeacht de individuele expertise - om zo het groter geheel van de wendbare en slimme maakorganisatie te vormen.
Registreer uw gratis (team)bezoek

Kennisdeling via Expert Classes & hét grote subcontracting 4.0 debat
De netwerkbeurs gaat verder dan beurservaring en zet ook in op kennisoverdracht. Beide beursdagen ontdekt u tal van Expert Classes, een heuse ‘Innovation Exposition’ door IPO - Howest IDC & op woensdag 27 maart - als aftrap van de afterwork - een heus subcontracting 4.0 debat.

Tijdens dit debat analyseren we samen met Carl Berlo van 247TailorSteel de problemen van vandaag, de uitdagingen van morgen, maar ook de kansen die subcontractors moeten grijpen om (over)morgen het verschil (en winst) te maken.

Moderator Karl D’haveloose legt de CEO een aantal prangende problemen en actuele vraagstukken voor, om samen tot gerichte en pragmatische inzichten te komen. 

Dit event is een must voor iedere OEM, machinebouwer -en leverancier, subcontractor die morgen de toekomst van zijn zakenmodel wil betonneren. U ontdekt de -gratis- sessies & alle randevents via deze link.

Design to Manufacturing (D2M) 2024
Registreren voor de beurs en de Expert Classes doet u hier.
Woensdag 27 maart: 10.00 - 20.00u (afterwork vanaf 18h)
Donderdag 28 maart: 10.00 - 18.00u
Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk
Meer praktische info vindt u hier.