Empack Namur - vakbeurs voor de Franstalige verpakkingsindustrie

Tijdens Empack Namur, Franstalige (netwerk)event voor de verpakkingsindustrie op 30 mei in Namur Expo, kunnen bezoekers ontdekken hoe ze de uitdagingen in hun vakgebied aan kunnen pakken en hoe dit in te zetten voor de transformatie.

Trefwoorden: #easyfairs, #Empack, #vakbeurs, #verpakking

Lees verder

Nieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Hoe navigeert een bedrijf door de constante evolutie in de verpakkingsindustrie?

Geconfronteerd met uitdagingen zoals het gebruik van duurzamere materialen, geavanceerde recyclingtechnieken, strikte regelgeving en veeleisende consumentenverwachtingen, kan het vinden van de juiste oplossingen een uitdaging zijn.

Sleutelwoorden op dit ééndaagse (netwerk)event zijn inspireren, connecteren en ontdekken. Sparren met collega professionals? Leren van toonaangevende sprekers?

Empack Namur is een must-attend event voor verpakkingsprofessionals, fabrikanten, leveranciers, retailers en iedereen die geïnteresseerd is in de laatste trends en vooruitgang in de verpakkingsindustrie.

De +70 exposanten & partners zijn producenten van verpakkingsmachines, -materialen en - technologie, controle- en inspectiesystemen, handling en logistieke systemen, label & print ...

Klik hier voor gratis toegang tot Empack Namur met code BAAV1000.