IIoT-specialist Factry partnert met AG Solution

De Gentse ontwikkelaar van MES-software en IIoT-oplossingen (Industrial Internet of Things) Factry kondigt een samenwerking aan met AG Solution, een software-integrator en specialist op het vlak van procesautomatisering en IT-infrastructuur.

Trefwoorden: #AG Solutions, #collectie, #data, #Factry, #integrator, #MES, #partner

Lees verder

Nieuws

( Foto: Factry )

ENGINEERINGNET.BE - Hoewel de markt van datacollectiesystemen voor procesoptimalisatie al enkele decennia bestaat in de industrie, is ze de laatste vijf jaar sterk geconsolideerd.

De ontwikkelaars die overblijven hangen vaak vast aan de verdelers van hard- en software voor de automatisatie van productiemachines, wat leidt tot zogenaamde vendor lock-in.

Met dit nieuwe partnerschap willen ze bedrijven in de procesindustrie helpen om volledige controle te krijgen over hun data en het potentieel ervan optimaal te benutten.

De partners ambiëren een open datacultuur, waar procesdata breed toegankelijk zijn op de werkvloer en niet enkel voor technisch personeel via dure licenties.

Tegelijk moet het ook de vrijheid creëren voor industriële spelers om hun data beschikbaar te maken voor geavanceerde analyse en artificiële intelligentie.