• 21/08/2012

RS Components door Schroff onderscheiden - persbericht

RS Components door Schroff uitgeroepen tot best presterende distributeur van de afgelopen vijf jaar.

Lees verder

Productnieuws

RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, is uitgeroepen tot de best presterende distributeur in de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) door Schroff, de specialist in elektronicabehuizingen, onderdeel van de Pentair Technical Products Group.

De prijs werd aan RS uitgereikt omdat zij de grootste verkoopgroei bereikten van de afgelopen vijf jaar in de categorie partners die zich focussen op de standaard catalogusdistributie.

“Het doet ons veel genoegen deze prijs uit te reiken aan RS Components, onze voorkeurspartner voor Schroff,” zei Daniel Stirpe, General Manager Vice President Sales & Marketing EMEA bij Pentair Technical Products.

“De combinatie van kwaliteitsproducten van Schroff en bekroonde service en beschikbaarheid van RS zorgt e voor dat klanten erop kunnen vertrouwen dat ze altijd het best mogelijke aanbod krijgen.”

“We zijn vereerd dat onze continue verkoopgroei over de afgelopen vijf jaar met deze prijs erkenning heeft gekregen,” gaf Kevin Thompson, General Manager Maintenance bij Electrocomponents als commentaar.

“Dit is het resultaat van de aanzienlijke hoeveelheid tijd en inspanningen die door ons team over de regio geïnvesteerd zijn om met succes ons partnerschap met Schroff te laten groeien en ons aanbod aan klanten te verbeteren. We zullen deze samenwerking blijven uitbreiden om zo ons productassortiment en onze diensten nog meer te verbeteren.”

De elektronische behuizingscomponenten en -systemen van het merk Schroff vormen onderdeel van het automatiserings- en besturingsassortiment van RS van meer dan 200.000 producten.


Op de foto: Ken Stevenson, Global Product Buyer (Enclosures), Electrocomponents ontvangt de prijs voor best presterende distributeur van Daniel Stirpe, General Manager Vice President Sales & Marketing EMEA bij Pentair Technical Products.

CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network
www.quintmark-network.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.