• 28/10/2014

RS Components versterkt de jarenlange samenwerking met Fluke Industrial

De samenwerking tussen RS en Fluke Industrial biedt voordelen voor diverse klanten in de industriële en elektrische sector in regio EMEA.

Trefwoorden: #digitale oscilloscopen, #distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, #EMEA, #Fluke, #installatietesters, #multimeters, #proceskalibratoren, #RS Components, #stroomtangen, #visuele infraroodthermometers, #warmtebeeldcamera's

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS), de wereldwijd toonaangevende distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, heeft een overeenkomst ondertekend met Fluke Europe BV, de Europese tak van de Fluke Corporation die verantwoordelijk is voor de verkoop in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

In de overeenkomst is de distributie opgenomen van draagbare test- en meetapparatuur van Fluke Industrial-groep, zoals warmtebeeldcamera's, stroomtangen, digitale oscilloscopen en multimeters, visuele infraroodthermometers (IR), installatietesters en proceskalibratoren.

Valerie Ramon, Global Head of Electrical, Test & Measurement bij RS: “We onderhouden al jarenlang een wereldwijde strategische samenwerking, en nu hebben Fluke en RS die relatie versterkt door het ondertekenen van een nieuwe handelsovereenkomst. Hierbij zal de innovatieve draagbare test- en meetapparatuur van Fluke beschikbaar worden voor klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.”

Herman Warnshuis, Senior Vice President bij Fluke EMEA: “Onze bedrijven voeren al 25 jaar handel met elkaar, en we zijn nu echt wereldwijde partners met grote en gevestigde ondernemingen op alle continenten. Met deze nieuwe mijlpaal kunnen we alle klanten in de regio laten zien dat RS Components en Fluke Industrial samenwerken voor de lange termijn, zodat we onze klanten in de industriële en elektrische sectoren over de hele wereld nog meer kunnen bieden.” <<

CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl of info@rsonline.be
Twitter: @RSonlineNL of @RSonlineBE
Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.