Thomas Van den Driessche is nieuwe CEO van Robovision

Robovision, techbedrijf gespecialiseerd in AI-gedreven computer vision-oplossingen, heeft Thomas Van den Driessche aangesteld als nieuwe CEO. Oprichter en voormalig CEO Jonathan Berte verlegt focus naar o.a. aantrekken van investeerders.

Trefwoorden: #AI, #CEO, #deeptech, #Robovision

Lees verder

HR

( Foto: Robovision )

ENGINEERINGNET.BE - Met zijn ruime expertise moet Van den Driessche, voormalig CEO van satellietcommunicatiebedrijf Newtec en voorzitter van ruimtevaartindustriegroep SSPI, Robovision blijvend positioneren als marktleider in dit groeiende softwaresegment.

Daarin wordt hij bijgestaan door het recent uitgebreide managementteam van Robovision, met ervaren experts uit SaaS-bedrijven zoals Deliverect en Materialize.

De nieuwe CEO wil nog sterker inspelen op de groeiende wereldwijde uitdaging om de opbrengst te verbeteren in sectoren die fundamenteel zijn voor de samenleving, zoals landbouw, voeding en industrie.

Jonathan Berte neemt zijn plaats in als voorzitter van de raad van bestuur en zal zich focussen op het aantrekken van investeerders, het afsluiten van strategische partnerships en het sturen van de wereldwijde expansie van het bedrijf.